top of page
image optreden.png

Praktijkschool Helmond

Vakcollege Helmond

cresco ready to move.png
cresco ready to rock.png

 

Wil jij in een waanzinnige band spelen? Doe dan mee aan ‘Ready to Rock’!

Samen met professionals uit de muziekwereld, krijg je les in zang, rap, gitaar, basgitaar, drums, saxofoon, trompet, keyboard of Music Production (zelf elektronische muziek maken). Al snel speel je met elkaar de vetste nummers en treed je op met je eigen band! 


Wil jij niets liever dan bewegen op muziek? Doe dan mee aan ‘Ready to Move’!

Wat je ervaring, talent of ambitie ook is, bij Ready to Move is iedereen welkom. Samen met een professional uit de danswereld krijg je les in allerlei dansstijlen. Denk bijvoorbeeld aan Modern, HipHop, Urban en Choreo.

Wat is Ready to Rock?

Ready to Rock is een waanzinnig popmuziekproject. In ongeveer 15 lessen leer je samen zingen of een muziekinstrument bespelen, je gaat samenspelen in een band en er zelfs mee optreden. 

Wat is Ready to Move?

Ready to Move is een energiek dansproject. In ongeveer 15 lessen ga je in een veilige setting met elkaar aan de slag met de nieuwste dansmoves. Er is plek voor iedereen die de uitdaging aangaat om het maximale uit zichzelf en elkaar te halen. Dansplezier staat uiteraard voorop. 

Info

De Ready to Rock en de Ready to Move lessen worden zoveel als mogelijk op dinsdag na schooltijd door professionals gegeven. Welke dag en op welke locatie hangt af van het aantal inschrijvingen. We willen na de herfstvakantie met het nieuwe seizoen gaan starten. Meedoen is gratis! 

Inschrijving Ready to Rock/Ready to Move

Je inschrijven voor Ready to Rock of Ready to Move kan digitaal via deze website. Klik hier om je in te schrijven. Je kunt je t/m donderdag 3 oktober 2019 inschrijven, door het digitale inschrijfformulier in te vullen.

We zien elkaar snel!

Anker 1
cresco ready to rock.png
cresco ready to move.png
Are you Ready to Rock

Are you Ready to Rock

Video afspelen